Forum Medicum

Ett framtida medicinskt & hälsovetenskapligt kunskapscentrum vid Lunds universitet

Flyttinfo v 10-11

Stolar och lådor uppställda mot vägg. Foto.

Här kan du läsa det senaste om vad som händer i flyttprojektet för Forum Medicum. Du kan också få svar på dina frågor i vår FAQ som också finns här på bloggen. Vi uppdaterar informationen i FAQ:n löpande efterhand som ny information blir tillgänglig.

Flyttgeneral utsedd

För att hantera allt det praktiska kring flytten till Forum Medicum, så har nu en flyttgeneral utsetts. Den som kommer att ta hand om detta  är Joel Johansson, avdelningschef på Med-service. Till sin hjälp som vice flyttgeneral har han Zeljko Prajz, som är driftingenjör.

Vem är det som flyttar?

Under året så är det 180 personer på Kansli M, institutionskanslierna, Med-service, CCM och Medicinsk etik som ska flytta till nya lokaler. Från Institutionen för Hälsovetenskaper (IHV) så är det 150 personer som ska flytta in i Forum Medicum och dessutom ytterligare 85 personer från andra grupper som också ska flytta in där.

I nästa steg i omflyttningarna så kommer fakultetsledningen efter 11 mars att flytta till tillfälliga rum under ombyggnaden av väggen mot köket på plan 13 i hus F.

Inflyttning till slutliga lokaler i hus F och I kommer att påbörjas med start den 11 mars och avslutas i slutet av maj enligt ett schema i 7 etapper och berör bland annat institutionskanslierna och Kansli M.

Inlägget postades i

Flyttinfo