Forum Medicum

Ett framtida medicinskt & hälsovetenskapligt kunskapscentrum vid Lunds universitet

Styrdokument och länkar

Här kan du hitta viktiga beslut och dokument:

Rapporter

Presentationer

Artiklar om Forum Medicum

Beslut och utredningar

Styrgruppsanteckningar

Bakgrundsmaterial

8 comments

 1. Eva

  Hej! Finns det några nya beslut om projektstart? Det var väl den 17 december? Noterar att receptionen ligger kvar och att inga bygg-stängsel har kommit upp längs med Sölvegatan.

 2. Anna Hellgren

  Hej Eva! Här kommer svar på din fråga: https://forummedicum.blogg.lu.se/utdragna-hyresforhandlingar-for-forum-medicum/
  Vänliga hälsningar, Anna, kommunikatör

 3. Diana

  Hej!
  Var hittar man alla minnesanteckningar eller protokoll från de olika projektgrupperna, exempelvis för Administrativa lokaler? De borde väl vara tillgängliga här på bloggen? Går inte att hitta några mötesanteckningar sedan i december 2015.

 4. forummedicum

  Hej Diana,
  Styrgruppsanteckningarna ligger under fliken #styrdokument och länkar” / Anna

 5. Marie-Louise Edvinsson

  Jag vill gärna följa arbetet med Forum Medicum och prenumerera på bloggen. Vilka program är tänkta att gå där? Är läkarprogrammet med? Jag arbetar med den verksamhetsförlagda utbildningen på Vo Akutsjukvård och Internmedicin, läkarprogrammet T6 och skulle vilja vara med processen så att vi får en bra interprofessionell utbildning även framöver. Högaktuellt nu med högskoleverkets bedömningar.

 6. forummedicum

  Hej,
  Jättekul att du vilja följa vårt arbete. Läkarprogrammet inräknas i Forum Medicum, visionen är ett samlat studentcentrum för alla våra utbildningar. Det senare terminerna på läkarprogrammet kommer precis som tidigare att ligga parallellt i Lund, Malmö och Helsingborg. Om du har idéer och tankar som du vill dela med dig om den interprofessionella utbildningen så får du gärna höra av dig till oss. / Anna

 7. Christina Bökberg

  Jag vill prenumerera på Forum Medicums blogg

 8. forummedicum

  Hej Christina, vad kul! jag har lagt in dig som prenumerant. Om man skriver in sin mejladress under prenumererar så sker det automatiskt./ Anna

Write a comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *